Man-Tor 9:00 - 17:00 • Fre 9:00 - 16:00 • Søn 12:00 - 14:00

77 34 85 74

Testamenter

HUSK

vi er specialister
i arveret

264A0699-copy

Alle har brug for et testamente, uanset om man er gift, samlevende, har særbørn, ønsker at gøre arv til særeje for børn eller andre, ønsker at båndlægge arv eller ønsker at sikre arvinger på bedste vis.

Den nye arvelov, der trådte i kraft i 2008, rummer mange nye muligheder, hvorfor det kan være en særdeles god idé at få erfaren rådgivning – også for det tilfælde at man ønsker at ændre sit nuværende testamente. Vi hjælper gerne med nyoprettelse eller ændring af et nuværende testamente, og proceduren er, at vi på baggrund af jeres oplysninger om ønsker og behov laver et udkast til jeres godkendelse. Når vi i fællesskab har nået det ønskede resultat, sender vi det færdige udkast til jer med posten inkl. en notargenpart og en vejledning til underskrift hos jeres nærmeste notar. I langt de fleste tilfælde klarer vi processen via mail og telefon, men såfremt I måtte ønske et personligt møde på vores kontor, er I velkomne – det koster ikke ekstra.

Når testamentet skal underskrives hos notaren, tillægges et gebyr på 300 kr. Dette gøres normalt ved én af byretterne, og du skal huske genpart af testamente samt legitimation med billede.

3.999,-

inkl. moms.

 • Hej Caspar

  Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen ifm. vores huskøb. Vi har som sædvanlig været super tilfredse med samarbejdet med dig/Netjuristerne! Jeg tænker ikke at der kommer yderligere til denne sag, men i det omfang vi har behov for juridisk bistand fremover, hører du fra os. Tænker dog ikke at det bliver ifm. huskøb – det her hus kunne meget vel være en ”keeper”

  – Lars & Carina

 • Super service og faglig kompetence

  Vi har benyttet Netjuristerne i forbindelse med køb af lejlighed og sommerbolig samt salg af hus. Vi har fået super god og grundig rådgivning hele vejen igennem. Netjuristerne forstår at sætte sig i kundens sted, undersøger sagerne meget grundigt og vender hurtigt tilbage. I forbindelse med salg have vi en akutsag som krævede stærk og hurtig juridisk kompetence- det fik vi!

  TAK Vi vil varmt anbefale Netjuristerne som en kompetent rådgiver.
  – Hanne og Henning Schultz.

 • Brilliant service

  Vi kontaktede Netjuristerne i forbindelse med vores huskøb. Under hele processen forløb alt i den fineste orden. Efterfølgende dukkede der noget uventet op, dette klarede Caspar også på trods af, at handlen var gået igennem og sagen reelt var lukket. Vi har været yderst tilfredse med den brilliante service med hurtig respons, høj faglighed og ikke mindst den tryghed det var, at have Netjuristerne med os i hele forløbet. Netjuristerne har til enhver tid vores varmeste anbefalinger.
  – Marie & Simon

 • Professionelt og trygt

  Jeg anvendte Netjuristerne ved køb af lejlighed for en del år siden, og fik en utrolig god service. Da min kæreste og jeg nu skulle flytte sammen i noget større, faldt valget naturligt igen på Netjuristerne, som hjalp os med købet af både lejlighed og udfærdigelse af testamente. Vi er rigtig glade og følte os trygge igennem hele forløbet
  – Danni Fog & Filip Sawosz

 • MINIMALT TIDSFORBRUG

  Vi har anvendt Caspar Schoubye og Netjuristerne i forbindelse med køb af vores nye sommerhus. Vi har oplevet en sjælden grad af kompetence, ejerskab og opfølgning på selv den mindste detalje, som har resulteret i et minimalt tidsforbrug for os selv i denne proces og vi har hele vejen følt os i trygge hænder. Vi kan varmt anbefale andre at anvende Netjuristerne!
  – Lotte & Henrik Frydahl

 • Kan klart anbefales

  Netjuristerne hjalp os til køb af Lejlighed i København. Igennem hele processen var der god kommunikation og det var tydeligt at de var meget grundige i deres arbejde. Jeg er meget glad for at jeg valgte dem ved køb af Lejlighed. Klar anbefaling herfra”
  – Johan Krusborg

 • En udsøgt fornøjelse

  Det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Netjuristerne som på det varmeste kan anbefales. Fra start til slut varetog de alle de mange udfordringer der er ved huskøb og sikrede os en nem og sikker handel uden et kedeligt efterspil. Netjuristerne har ført os sikkert i hus og som børnefamilie er det noget man værdsætter. Tak for hjælpen.
  – Henrik Eiberg

 • Højt serviceniveau

  Vi benyttede Netjuristerne i forbindelse med vores huskøb.
  Vi kan give virksomheden vores varmeste anbefalinger og er dem stor tak skyldig for at vi endte dækket ind på alle områder i henhold til deres kompetencer.
  Ud over faglig dygtighed, har vi oplevet et serviceniveau ud over det sædvanlige – god sparring og rådgivning på alle niveauer.
  – Jonas Collin

 • Problemfrit forløb

  Vi benyttede Netjuristerne i forbindelse med vores huskøb.
  Vi var særdeles tilfredse med de råd og den vejledning, vi fik igennem hele forløbet.
  Vi fik altid hurtige og præsise svar på vores henvendelser og forløbet gik problemfrit.
  Vi kan derfor varmt anbefale Netjuristerne
  – Anne Löfstedt

 • Vil anbefale jer til alle vi kender

  Hej Netjuristerne,
  Vi var meget tilfredse med samarbejdet. I har været enormt hjælpsomme omkring spørgsmål og svar undervejs.
  Vi vil anbefale jer til alle vi kender.
  Tak for alt.
  – Jurgita & Saulius

 • Sikkert og trygt

  I forbindelse med et forældrekøb, hjalp Netjuristerne os sikkert og trygt igennem hele handlen. I vores handel var der et par udfordringer, herunder mangler ved ejendommen, som blev løst smidigt og hurtigt. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale Netjuristerne – som en dygtig og seriøs spiller, når man skal købe fast ejendom.
  – Søren Frost Stammerjohan,

 • Kompetente jurister, fantastisk pris!!!

  Jeg har brugt netjuristerne i to omgange; da vi købte vores lejlighed og igen, 6 år senere, da vi skulle købe vores hus. Begge gange blev sager klaret yderst proffesionelt med god vejledning undervejs, og ikke mindst til en rigtig god pris. Kan helt klart anbefale netjuristerne.dk. Alt i alt er jeg meget tilfreds med den ydelse jeg har fået.
  – Dana Svraka

Virksomheden har tegnet en professionel rådgiverforsikring hos HDI Danmark og er derfor fuldt ansvarsforsikret.